View this site in your language!

четвъртък, 29 януари 2009 г.

Зодия Олигофрен - или малък поглед върху някои недостатъци.

Зодиакален хороскоп за зодия ОЛИГОФРЕН

Като цяло ОЛИГОФРЕНИТЕ са добри хора. Притежават качества които ги характеризират като любвеобвилни люде, когато употребят достатъчно количество алкохол и най-често в такива ситуации обичливата им природа ги кара да задават така силно дерзаещия ги въпрос - "Ще ми пуснеш ли или няма да ми пуснеш" умилително надвесени над някой представител от срещуположния пол, който е видял в очите им онзи така харектерен налудничав и пленителен блясък на краткотрайната лудост, проявяваща се в тези моменти из дебрите на Олигофренския характер.
Алкохолната зависимост при тях е силно развита. Тя е шестото чувство на зодиакалния им знак или казано с други думи след шестата чашка развиват способността да усещат предметите покрай себе си преминавайки през антрето и хола, за да стигнат до спалнята, на тъмно.
Естествено при тях е да се забележат някой черти, който липсват при останалите представители на зодиака, като например временната загуба на паметта и единственото, по което можете да ги познаете в такива периоди е когато ви погледнат с така неустоимия си кравешки чаровен поглед и невинно изпуснат изпод наболия си мустак в два часа през нощта "Шкъпа....малкия спи ли?". Чарът им в такива моменти е толкова заразително силен, че вие едва ли бихте устояли да седите безучастни. Сведения на известни зодиакални тълкуватели, наблюдавали именно този процес при Олигофрените сочат, че представителите, които имат дълготрайни връзки или брачни партньори често се разболяват от любов. Болестите идват от това, че крехката природа на Олигофрена не може да понесе студената кухня и неудобния кухненски ъгъл, камо ли тънкото одеало, което е било захвърлено пред вратата на спалнята.
Младите Олигофрени са красиви хора. Притежават всички черти на класически мачо, но отвътре са меки и нежни, способни да разбират и съчувстват, да обгрижват и ощастливяват. Видът им в немалко случаи е следствие от непрестанното им желание да се хранят здравословно със стероиди, протеини и аминокиселини, които са така необходими за жизнените им функции. Нежният им вътрешен свят е добре познат на жените, които биват благосклонно оставени да платят сметката, след като цяла вечер са се наслаждавали на разкази за Олигофренските премеждия в работата и проблемите с шефа, кривият живот и скапаната държава, която не осигурява достатъчно доходи на иначе трудолюбивите люде. Младите олигофрени обичат страстно и много. Страстта им се изразява във всекидневната смяна на нежните половинки, като не се пропуска шансът да им се покаже колко значителни са те за Олигофрена и колко добре би било да разберат те финната му душа, която се нуждае от една френска целувка, за да бъде излекувана от вчерашната "рана".
В зряла възраст Олигофрените обичат да обгрижват. Така например те биха подарили на половинката си за 8ми март тиган и торба с покупки, за да може тя да се наслади с пълна сила на този си празник и цяла вечер да прекара в любуване на новата придобивка, приготвяйки вечеря, докато Олигофренът щастливо ще я наблюдава от дивана, вдигнал крака на масата с дистанционно в ръка и час по час ще изпуска по някоя мила дума като "Жена, донеси още една бира" или "Абе жена, готово ли е яденето, че съм гладен като вълк".
В леглото Олигофрените са ненадминати. Както в младите си години, така и прехвърлили тридесет и пет, те са ненаситни животни, които искат още и още и дават всичко от себе си, за да получат така желания оргазъм. Способни са цяла вечер да останат само на свирки, но да достигнат седмото небе. Нерядко съществуват ситуации, в които олигофренът, като активен наблюдател настойчиво наставлява партньорката си коя е правилата скорост и кой е най-верният ъгъл под който да се движи, докато е отгоре, за д аможе Олигофренът да свърши. Сексуалният им апетит е ненадминат, а нежността им след секс е легендарна. Основна поза, в която можете да откриете един представител на зодията след секс е надупен в противоположна посока на вашата, ритмично похъркващ в такт с часовника.
По отношение на работата Олигофрените са педантици. Те педантично вярват, че са недооценени като качествени служители и че заплата, която получават никога не отговаря на техните възможности да седят по цял ден пред монитора в офиса и да четат вицове или да имитират мисловен процес. Иначе са работохолици, нерядко се случва да останат в офиса до късно през нощта защото секретарката има нужда от помощ за класифициране на файловете с информация за промени в телефонните номера на клиентите или колежката от долния етаж изпитва затруднение в отварянето на пощата си, в която се крие важно писмо от баба й. В такива ситуации можете да станете сввидетели на алтруистичната природа на олигофрена която е готова винаги и по всяко време да се притече на помощ, без значение, че жена му е приготвила вечеря послучай годишнината им или пък дългогодишната му приятелка изпитва бясна нужда от фервекс. За него работата е на първо място.
Иначе като цяло Олигофренът е готов за сериозно обвързване някъде към четиредесет и пет - петдесет. До това време той е преминал през повечето житейски бури съпътстващи живота на всеки представител на зодиака, оцелял е след безчет тежки пиянски нощи и значителен брой двуседмични сериозни връзки. Точно тогава инстинктът за самосъхранение на Олигофрена е най-силно развит и той търси стабилна половинка, с доходоносна работа, стегнато тяло и привлекателно лице, със способности в кухнята и в ляглото, с която да сподели пълноценно живота си.....



P.S. Всички прилики с действителни лица са случайни. Хороскопът е съставен без зла умисъл и не е насочен към всички представители на силния пол. Съществуват такива, които имат уважението, обичта и приятелството на жените, защото са просто мъже на място..... И момчета, знайте, че ви обичаме. Колкото и лоши неща да говорим за вас.


Гласувайте за Да поговорим за МЕН - научи нови неща за себе си и за другите в BGTOPSITES.COM

2 коментара:

  1. Ъ? Треаше ли да чета по-горното?

    ОтговорИзтриване
  2. Даам!!! Открих прилика с действителното си аз. :)

    ОтговорИзтриване

Имате сайт и желаете повече посещения за него. Това е което търсите.
 
Clicky Web Analytics Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове Гласувайте за Да поговорим за МЕН - научи нови неща за себе си и за другите в BGTOPSITES.COM